"Марек" с трета победа за сезона

https://www.24chasa.bg/sport/article/10424281 www.24chasa.bg
Снимка: НВЛ

Марек Юнион Ивкони се наложи с 3-1 над отбора на Раковски 1964, записвайки трета победа в мъжкия елит през този сезон. Дупничани заемат осма позиция във временното класиране.

Първият гейм наложи тон за оспорвана битка на игрището. След като стартираха малко по-добре в мача, гостите загубиха инициатива при 6-6, а техните опоненти се възползваха и отвориха в своя полза.

Борбата продължи и в началото на втория гейм, но този път състезателите, водени от Найден Найденов догониха противниците си при 7-7, и изравниха геймовете.

Изключително оспорван беше и третия гейм, в който и двата тима се раздаваха напълно. Дупничани водеха през по-голямата част, но при 24-21 в своя полза, домакините успяха да изравнят. В крайна сметка, Марек успя да наложи волята си в решаващите моменти.

Раковски стартира по-добре в четвъртия гейм, а тимът от Дупница се оказа в ролята на догонващ, но успя да притисне до стената своя опонент след 18-тата точка. И двата отбора се бориха до край за всяка точка, но отново дупничани се оказаха от печелившата страна на мрежата, поздравявайки се с крайната победа.