Сираков подкрепя идеята феновете да станат собственици на "Левски" (Видео)

https://www.24chasa.bg/sport/article/10442753 www.24chasa.bg
Снимка: фейсбук на "Левски"

Мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров обсъдиха проекта „Левски на левскарите“ с привържениците от Хасково и региона.

Домакините от фенклуба на „Левски“ в Хасково „Непримиримите“ организираха срещата в спортната зала в града. На срещата говориха Станимир Стоилов, който каза, че се радва, че от родния му град започва тази инициатива и вярва, че феновете ще успеят в реализирането ѝ.

"С общи усилия всичко ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без тях няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим. Всичко, което може да донесе полза на „Левски“ ще се свърши. Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици и за да няма недомлъвки клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите“, заяви треньорът на „Левски“.

Наско Сираков от своя страна допълни, че ако не вярва в успеха на идеята, няма да е на тази среща и също подкрепя създаването на това сдружение от привърженици на Левски, което да стане собственик на клуба.

Даниел Боримиров и Иво Ивков също изразиха подкрепата си към бъдещето сдружение. Всичките те отговаряха и на въпроси, задавани от привържениците в залата.

От Хасково ръководството и привържениците тръгнаха за Кърджали, където в 17:30 часа „Левски“ играе с „Арда“ в двубой от 16-ия кръг на Първа Лига. Фенмагазинът също се премести и час и половина преди мача ще бъде разположен пред сектора за гости на стадиона на „Арда“.