Шеф на "Лудогорец" атакува ЦСКА: Г-н Пардю, глашатай на лъжи ли сте?

https://www.24chasa.bg/sport/article/10444566 www.24chasa.bg
Ангел Петричев

"С изненада прочетох изказванията на г-н Алън Пардю пред английските медии и твърдението му, че собствениците на "Лудогорец" притежават телевизионните права за българското първенство", заяви пред клубния сайт изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев.

Изказването му е по повод на изказвания на колегата му от ЦСКА пред британски медии, в които англичанинът изказва недоумението си как така собствениците на един клуб притежават и телевизионните права на първенството.

"Едва ли заради норвежкият студ, по-скоро заради дългия престой в българската футболна действителност г-н Пардю влиза в ролята на глашатай на неистини.

Безспорен факт е, че телевизионните права са собственост на Нова бродкастинг груп от доста време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братята Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина.

Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че титлата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката.

Дали, когато ни го презентираха за треньор на "Лудогорец", г-н Пардю е имал проблеми с телевизионните права?, попита донякъде риторично Ангел Петричев.