Вратарят на “Арда” прати Ники Михайлов на тридневен масаж

https://www.24chasa.bg/sport/article/10445465 www.24chasa.bg
Капитанът на “Левски” Николай Михайлов по време на гостуването на “Арда” (0:0). Колегата му Иван Караджов твърди, че е настинал от липса на работа, докато Ники ще ходи на тридневен масаж след мача. СНИМКА: SPORTAL.BG

Съдиите ни пребиват, вземат си парите и си тръгват. А моето семейство кой ще го храни, изригна Иван Караджов

Националният вратар от “Арда” Иван Караджов избухна срещу съдите от мача с “Левски” (0:0), като в същото време “прати” своя колега от националния тим Николай Михайлов на тридневен масаж.

Илюстрирайки работата на новия треньор на “Арда” Славко Матич, доминацията над “Левски” и създадените положения пред Михайлов, Караджов заяви: “Ники сигурно ще ходи да прави масаж три дни. Сега ще ходим да правим масаж и на топките, разбихме ги от удари. ние се стремим да играем футбол, така и ще бъде, каквото и да става. Дори и да падаме. Защото така трябва да се развива българският футбол. Защото отиваме с националния отбор, ядем шамарите, идват тук, хората ни псуват и това е.”

Караджов каза, че е настинал на мача с “Левски” заради добрата игра на съотборниците си и бездействието на голлинията. “Сега ще се лекувам”, пошегува се той. Стражът обвини съдиите, че са изнервили мача, че са толерирали бавенето на времето, че ако той е действал по същия начин, щял да получи “шест червени картона”.

“За тези тримата симпатяги (съдиите - б.р.) мога да кажа много, но какво - нас само ни глобяват, нямаме думата. Те имат голяма роля, че българският футбол е на толкова ниско ниво. Аз съм на успокоителни след всеки мач. Отиваме на “Армията” - пребиват ни, идват тук - пребиват ни. Още много мога да кажа, но после аз ще го отнеса. Те си палят колата, тръгват си, вземат си парите и това е. А моето семейство кой ще го храни? Нека да ни оставят да играем футбол и по-добрият да победи. Това е мъжки спорт. Идват “Левски”, вкарат ни три гола, стискаме им ръцете и това е. Но не и по сегашния начин”, каза Караджов в интервю пред “Диема” след края на мача със “сините” в Кърджали.