Григор отново хвана гората във Френските Алпи

https://www.24chasa.bg/sport/article/10448976 www.24chasa.bg

Григор Димитров хвана гората. В буквалния смисъл, защото от няколко дни тренира в Анси. В известния зимен център във Френските Алпи най-добрият български тенисист е със своя физиотерапевт Алгис Христов, с треньора си по физическа подготовка Себастиан Дюран и с неговия син.

Димитров вече пусна снимки и клипове как тича по снега между дърветата. За бившия №3 в световната ранглиста явно няма никакъв проблем бързо да сменя климатичните условия. Само преди дни той бе на екзотичния остров Некер, който е собственост на милиардера Ричард Брансън. Там Григор отново игра в благотворителния турнир по двойки, съставени от състезател и известен любител.

На Некер нашият тенисист бе с приятелката си Лолита Османова, която откровено се забавляваше с животните и най-вече с гигантските костенурки и емблематичните за острова дългоопашати лемури.

“На Некер е прекрасно. Но завиждам на Ричард Брансън не за острова, а за полета му в Космоса”, коментира гаджето на Димитров.

Точно преди година, на 30 ноември, Григор и Лолита за първи път се показаха заедно. Дъщерята на олигарх от енергийния бизнес се появи в ложата на нашия тенисист на турнира във Виена. После двамата заминаха за Анси и непрекъснато споделяха снимки, но без да присъстват в кадър, докато не решиха да зарадват феновете си с видео от един от мостовете в курорта.

След завръщането от Карибите Лолита предпочете да се прибере у дома в Москва. Тя живее в Монако, както и Григор, но има къща в руската столица. Основното занимание на госпожица Османова тези дни е да обикаля суперлуксозни заведения. Тя показа кадри от ресторант, в който похапва с приятелки тирамису с черен хайвер. После Лолита посети и хижа с ловни трофеи по стените.