Мъри Стоилов: Образцова победа за "Левски"

https://www.24chasa.bg/sport/article/10468241 www.24chasa.bg
Станимир Стоилов

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов показа задоволство от играта на „сините“ при победата с 2:0 срещу „Ботев“ (Пловдив).

„Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто ни първо полувреме през този сезон. Имахме леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил.

Мисля, че победата е заслужена за нашия отбор. Можем да я оприличим като образцова. Отнемахме топката и играехме бързо. За да може да се каже, че е еталон, трябваше да вкараме още 1-2 гола, за да затвърдим добрата игра.

„Ботев“ е сериозен отбор. Искахме да сме близо до тях, да им отнемаме топката, да блокираме тяхната комбинативност и се справихме, за което поздравявам момчетата“, коментира наставникът на „сините“.

„Днес подобрихме това, което ни липсваше в предишните мачове. Атакуващите футболисти се представиха добре в защита и участваха дейно в играта в защита и затова съм доволен от тях. Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено на „Герена“.

Ние сме „Левски“ и тук не трябва да се страхуваме от никой. Сега трябва да подобряваме игровия си стил и облик“, завърши Станимир Стоилов.