Стойчо Младенов: Надявам се Петков и Рашков да спрат терора над ЦСКА

https://www.24chasa.bg/sport/article/10481574 www.24chasa.bg
СНИМКА: Снимки: Велислав Николов

"В тежки моменти се доказва любовта. Лесно е да си на стадиона, когато има успехи, победи. Получих много есемеси, обаждания и причината феновете да не идват е в това, че все още не сме на това ниво, което искат. Но точно сега е момента да покажеш любовта си. Защото когато бяхме заедно на мачове като с "Осиек", с "Виктория" (Пилзен)", заяви наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов преди мача с "Рома" от евротурнирите.

"Това не е България. Там хората имат стратегия и я спазват", обясни той дали един лош резултат би се отразил един негативен резултат на статута на приятеля му Жозе Моуриньо в "Рома".

"Не може да не ни влияе. Защото няма как да не ти се отрази този терор, тази неправда, спрямо ЦСКА. Защото аз употребих една дума - да се изцица ЦСКА. Защото няма как да се помага на всички, а само от нас да се взема. Само щракнете в интернет и вижте какво става. На "Ботев" (Враца) - 1 милион, на "Локо" (ГО) - 1 милион, на "Ботев" (Пд) - 24 милиона май беше, на "Локо" (Пд) - 14 милиона, да не говорим за "Арда", "Левски", "Лудогорец". На всички се дава, само от ЦСКА се взема. А ЦСКА не иска да взема пари от държавата, а само разрешително да си построи стадиона. Кой собственик ще дойде да инвестира в отбор, като трябва да плаща милиони наеми? Но аз разчитам на новото правителство, на президента Румен Радев, на Петков, на Василев, на Рашков, че ще прекратят тази несправедливост", допълни той.

Стойчо Младенов: Надявам се Петков и Рашков да спрат терора над ЦСКА

"Кери ще отсъства колкото му е необходимо. В тази ситуация всички го разбираме. Футболът трябва да остане на заден план. Въпреки че много ни трябва до края на годината", допълни Младенов.