Проблем за Роналдо: може да му забранят да шофира луксозните си коли

https://www.24chasa.bg/sport/article/10481749 www.24chasa.bg
Кристиано Роналдо СНИМКА: РОЙТЕРС

Наред с главоломните си успехи във футбола Кристиано Роналдо е известен и с колекцията си от изключително луксозни автомобили. На португалската суперзвезда обаче може да му бъде забранено да стига до тренировъчната площадка на "Манчестър Юнайтед" с пищните си превозни средства, предава Marca.

Новият временен треньор на тима Ралф Рангник прилага строги методи, независимо в кой клуб работи, и то по въпроси, отнасящи се както до игралното поле, така и извън него. Ролята му в "Юнайтед" няма да бъде изключение.

Докато бе в РБ "Лайпциг", той позволяваше на футболистите да се явяват на тренировки само със служебните си коли. "Мирър" твърди, че тази негова практика може да се наложи и сега в "Юнайтед".

Роналдо има колекция от автомобили на стойност над 20 милиона евро, включително ферарита, ламборджинита и отскоро "Бентли" за 300 000 евро, с което е заснет да се появява на тренировъчната площадка на клуба.

Предишните треньори бяха склонни да му дават повече свобода на и извън терена поради неговия статут на суперзвезда и значението му за отборите, в които играе. Новият германски треньор обаче никога не е правил изключения само за определен играч, което може да предизвика известно напрежение помежду им сега.