"Лудогорец" обяви словенски защитник

https://www.24chasa.bg/sport/article/10653150 www.24chasa.bg

Словенският защитник Жан Краничник е футболист на "Лудогорец". Шампионите и "Мура" финилизираха преговорите по трансфера, а играчът мина успешно медицинските изследвания и фитнес тестове в турския курорт Белек. Краничник получи фланелката с №21 от президента на десеткратния шампион Александър Александров.

"Добре дошъл, Жан. Пожелавам на нашия нов футболист успех с "Лудогорец" на всички фронтове", заяви Александров.

"Този трансфер е голяма крачка напред в моята кариера. Благодаря на "Лудогорец" за доверието и поканата да стана част от този страхотен отбор", сподели от своя страна Жан Краничник.

Той добре познава новия си отбор заради двубоя "Лудогорец" - "Мура" във втория предварителен кръг на Шампионската лига през юли 2021 г. , спечелен от "орлите" след 0:0 в Мурска собода и 3:1 в Разград.

“Радвам се, че ще имам възможност да играя със страхотни футболисти под ръководството на Анте Шимунджа, с когото съм работил в "Мура", каза още Краничник, който бе обявен да играч №1 в словенското първенство за 2021 г.

Той е третият нов футболист в "Лудогорец" в зимния трансферен прозорец. Преди него десеткратният шампион привлече Рик Джонатан и Спас Делев.