Петър Хубчев поема отново "Берое"

https://www.24chasa.bg/sport/article/10687027 www.24chasa.bg
Петър Хубчев е новият старши треньор на "Берое". СНИМКА: Ваньо Стоилов

Петър Хубчев е приел и ще бъде новият старши треньор на "Берое", това потвърди за "24 часа" днес кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Засега се знае, че Хубчев и екипът му ще получават по-малко възнаграждение от предшествениците си. Преди дни група фенове дадоха да се разбере, че са недоволни от работата на досегашния старши треньор Петър Колев, който си тръгна от клуба.

Вчера, сряда, в съда са подадени документите за регистрация на новота сдружение, което се очаква да получи акциите на "Берое" от ТЕЦ "Марица изток 2" за 1 лев. Подписването на договора с Хубчев е формалност, която ще стане факт, след като бъде регистрано сдружението, увери кметът Тодоров.

Берое заминава на 22 януари за подготовката си в Турция, като съставът в началото ще бъде воден от помощниците на Хубчев - Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. Очаква се новият старши треньор да поеме отбора по време на лагера в южната ни съседка.

Петър Хубчев е познат в Стара Загора - той вече бе старши треньор на отбора в периода 2012-2016 година, когато "Берое" спечели Купата на България и Суперкупата на страната.