Генералният спонсор даде още пари, за да платят по две заплати в “Левски”

https://www.24chasa.bg/sport/article/10751507 www.24chasa.bg
Облеклият синята фланелка Филип Кръстев заяви, че треньорът на "Левски" Станимир Стоилов е основната причина да се върне в България.

Генералният спонсор на “Левски” преведе извънредни пари, с които да бъдат изплатени заплатите на футболистите за ноември и декември 2021 г. Букмейкърската компания, ангажирала се активно с мисията за спасение на изпадналия в тежка финансова криза клуб, се намеси малко преди да се натрупат по три неизплатени заплати.

“Без генералния спонсор фалираме. компанията поема изцяло издръжката на клуба, за което всички може само да благодарим”, заяви пред dsport.bg старши треньорът на “Левски” Станимир Стоилов.

Основно условие на Мъри при съгласието му да се завърне начело на “сините” бе футболистите да получават възнагражденията си. Стоилов съобщи на играчите чаканата от тях добра новина преди тренировка на лагера в Турция вчера.

В същото време започналият подготовка нов футболист на “Левски” Филип Кръстев обяви, че се чувства пределно мотивиран да покаже най-доброто от себе си и да помогне с всичко, което може, на отбора.

“Нещата по преминаването ми в “Левски” станаха доста бързо, никой не очакваше връщането ми в България. Хората не мислеха, че ще направя тази крачка. Когато си в чужбина и не получаваш шанса, не получаваш това, което заслужаваш, за да покажеш качествата си, трябва да мислиш за решение. Господин Стоилов се свърза с мен още през декември и още тогава разсъждавах за “Левски”. Когато започнахме подотовка с “Камбур”, реших, че идването ми в “Левски” е правилното решение. Основната роля да се върна в България и да дойда в “Левски” е на Станимир Стоилов”, заяви Филип Кръстев.

“Физически се чувствам доста добре, не съм излизал от форма”, каза Кръстев.

“Заедно с подкрепата от феновете на “Левски” идва и голямо напрежение, но лично мен това ще ме дърпа и ще ме кара да се представям все по-силно. Под напрежение показваш най-доброто. Големите очаквания само могат да помогнат”, добави още той.