Стоичков: Щастлив съм, че ЦСКА се завърна там, където му е мястото. Бъдете единни

https://www.24chasa.bg/sport/article/5614126 www.24chasa.bg

"Щастлив съм, че ЦСКА се завърна там, където му е мястото. Призовавам великата армейска публика да бъде единна, за да можем пак да достигнем върховете, които сме достигали в България и Европа", заяви Христо Стоичков, цитиран от в. "Тема Спорт".

Новината, че ЦСКА ще играе в елитната ни група беше приета радушно от феновете на червения тим, а легендата на тима Христо Стоичков, който застана с името си зад проекта на Гриша Ганчев и възраждането на клуба, направи специално изявление за вестника.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

13 бона дава общината за воаяжа Борислав РАДОСЛАВОВ На хаджилък отива оцелялата в касапницата в Хитрино Шенай Хюсеин. Един месец ще остане в Израел вдовицата, която загуби 42-годишния си съпруг Танер и 18-годишния си син Дениз при взрива на цистерните на 10 декември 2016 година. Там ще бъде придружена от оцелелия си син Юнуз.

Шоуменът и какаов плантатор Кофе Бабоне вече не е момченцето, родено под "огромно мангово дърво в Гана", както казва самият той. Топпапараците на "България Днес" изловиха Кофе далеч от светлината на прожекторите, но доста по-близо до луксозната цивилизация - яхнал мощен джип в центъра на София. Фактът,

12-годишният Радостин Чолаков е компютърен гений! И дори световният гигант "Гугъл" призна качествата му. Ученикът от родопското село Барутин впечатли цяла България с уменията си в програмирането. Той успява да създаде приложение за забавни факти, което впечатлява "Гугъл". От компанията му отпускат 2400 долара под формата на ваучери,