Турнирът по тенис ще остане в София задълго, обеща представителят на притежателите на лиценза

https://www.24chasa.bg/sport/article/6626596 www.24chasa.bg
СНИМКА: Десислава Кулелиева

Целите ни са този турнир да остане в София задълго. Предишните издания бяха изключително успешни и искаме да надграждаме.

Това каза Барат Годхинди, директор на компанията Brandplus, която представлява собственика на турнира Dubai Duty Free.

Индиецът пристигна в София за срещи с организаторите. След като се оказа, че от турския строителен гигант “Гаранти Коза” не са платили за лиценза и не са дали банкова гаранция, че ще осигурят парите, турнирът ще се казва Sofia Open и ще има нов спонсор, който ще бъде обявен по-късно.

Годхинди припомни, че преди да се премести в българската столица, този турнир бе в Милано и Загреб.

“Ние вярваме на всички, с които работим, във всеки град, където има турнир. А и от АТП са изключително доволни от това, което се случи в София. Какво можем да подобрим? Трудно е да се каже сега, защото ни остава само месец. Може би в маркетинга, представянето, телевизионното излъчване. Най-важното е зрителите да бъдат щастливи. Не мога да потвърдя никакви имена на участници, защото срокът не е изтекъл. Ще почакаме, но списъкът наистина си заслужава. “Гаранти Коза” свършиха много добра работа в предишните години, но понякога се получават и подобни неща като сега. Това мога да кажа. Турнирът вече е Sofia Open”, каза Годхинди. Той обясни, че няма да има проблем с хората, които вече имат продадени от “Гаранти Коза” пропуски за ложите.

“Ще поддържаме контакт с тях. Всичо е толкова просто: проверяваш дали има свободни места и си купуваш билет, но все пак за тази цел трябва да имаш пари”, каза още гостът. Той е от 25 години в бизнеса с тенис, но не играе.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Специална марка, посветена на 15-годишнината от приемането на България в НАТО, бе валидирана вчера в Министерски съвет. Пощенската марка изобразява трабантчето на тогавашния външен министър Соломон Паси. Освен него в церемонията участваха министърът на външните работи Екатерина Захариева и министърът на транспорта Росен Желязков.

Трябва да бъдем държани в ареста най-дълго време, за да може да се сложи ръка на фирмената ни собственост. От задържането ни се цели икономически ефект! Това заяви вчера пред апелативния спецсъд Евгения Банева, съпругата на олигарха Николай Банев, по повод дружествата, които двамата управляват, научи "България Днес".

Народният бард Веселин Маринов мина на повикване. Звездата бе изловена от топпапараците на "България Днес" търпеливо да чака пред столична бизнес сграда, тръпнейки да получи обаждане, за да бъде пуснат вътре. Изпълнителят на "Горчиво вино" чинно постоя десетина минути, говорейки по телефона с папка под мишница с надеждата да му отворят дверите на