Сани Жекова със сериозни охлузвания по лицето, синини и извадено рамо (Снимки)

https://www.24chasa.bg/sport/article/6765579 www.24chasa.bg
Саня Жекова Кадри: Инстаграм/alexandra_jekova

Сноубордистката Сани Жекова стресна аудиторията си в Инстаграм с клип, на който се открива ужасяваща гледка. Българката се показа с охлузено лице, синини и сама допълни в поста си, че и рамото й е извадено. 

Сани обяснява в публикацията си, че това са последствия от вчерашната й тренировка за Световната купа във Вейсоназ, Швейцария. Тя добавя още, че "става така, когато искаш прекалено много".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена