Съветват рускините да не правят секс с чужденци по време на световното

https://www.24chasa.bg/sport/article/6912051 www.24chasa.bg
Тамара Плетньова Снимка: Официален сайта на Руската Дума

В Държавната дума - руския парламент, бе повдигнат въпросът за секса между рускини и чужденци по време на световното.

Целта е да не се получи бум на самотни майки, както се е случило след предишното спортно събитие от подобен планетарен мащаб в страната - олимпиадата в Москва през 1980 г.

Предупреждението отправи предсезателят на комисията в Думата по въпросите на семейството, жените и децата Тамара Плетньова.

Тя отбеляза също така, че има много жалби от майки, чиито деца са извеждани от страната от бащите им чужденци.

"Аз бих искала в нашата страна да се женят по любов, независимо от казва националност са новобрачните, стига да са граждани на Русия, да се обичат, да живеят дружно, да раждат деца и да ги възпитават", отбеляза Плетньова в интервю да радио "Говори Москва".

Тя напомни, че бум на безразборни връзки на рускини с чужденци е имало по време на олимпийските игри в Москва през 1980 г.

Тогава се е увеличил значитолно броят на самотните майки, чиито деца "страдаха още по време на съветската власт и продължават да страдат до ден днешен", допълни Плетньова.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Румениге качва 18-годишната Теодора в планината  Румениге звучи като име от някоя приказка. И действително е. Румениге Тодоров Юруков е героят, смелият рицар, който носи на ръце сестричката си Теодора до връх Ботев. Защото тя не може да ходи. За уникалния случай на братска обич разказаха приятели и близки на момчето.

Българският снайперист Крум Хаджипетков шашна и най-добрите военни специалисти в Германия, след като уцели портокал от 800 метра разстояние. Това е само един от уникалните рекорди на българина, регистрирани по време на състезание в Германия това лято. Ефрейторът от 31-ви механизиран батальон - Хасково, спира дъха на всички с точния си мерник.

Световна шампионка по гимнастика дарява лентата си от олимпиадата в Рио де Жанейро в подкрепа на каузата "Сърце за пример". Християна Тодорова и куп популярни лица дават лични вещи за благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие. Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра,