Съветват рускините да не правят секс с чужденци по време на световното

https://www.24chasa.bg/sport/article/6912051 www.24chasa.bg
Тамара Плетньова Снимка: Официален сайта на Руската Дума

В Държавната дума - руския парламент, бе повдигнат въпросът за секса между рускини и чужденци по време на световното.

Целта е да не се получи бум на самотни майки, както се е случило след предишното спортно събитие от подобен планетарен мащаб в страната - олимпиадата в Москва през 1980 г.

Предупреждението отправи предсезателят на комисията в Думата по въпросите на семейството, жените и децата Тамара Плетньова.

Тя отбеляза също така, че има много жалби от майки, чиито деца са извеждани от страната от бащите им чужденци.

"Аз бих искала в нашата страна да се женят по любов, независимо от казва националност са новобрачните, стига да са граждани на Русия, да се обичат, да живеят дружно, да раждат деца и да ги възпитават", отбеляза Плетньова в интервю да радио "Говори Москва".

Тя напомни, че бум на безразборни връзки на рускини с чужденци е имало по време на олимпийските игри в Москва през 1980 г.

Тогава се е увеличил значитолно броят на самотните майки, чиито деца "страдаха още по време на съветската власт и продължават да страдат до ден днешен", допълни Плетньова.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" има с какво да се гордее на световното първенство. Една "синя" половинка привлича погледите по стадионите в Русия. Съпругата на исландския защитник Холмар Ейолфсон - Йона, спокойно може да се нареди в Топ 10 на най-красивите жени на мондиала. Блондинката подкрепя "викингите", въпреки че мъжът й още не се е появил в игра.

Полицейски патрул в центъра на Нижни Новгород, Русия следи за сигурността на феновете по време на Световното първенство по футбол. Снимка: REUTERS/Gleb