Вижте купона на феновете в Москва 2 часа преди началото на световното (снимки)

https://www.24chasa.bg/sport/article/6913187 www.24chasa.bg

Подготовката за откриването и първия мач на световното първенство в Русия започна отрано.

Първите фенове се появиха още към обяд, но навалицата започна да приижда истински след 15 часа.

Домакините демонстрираха пълна бойна готовност, макар да не се съобщаваше за инциденти.

По целия град фенове от всички краища на света пееха, танцуваха, прегръщаха се, боядисваха си лицата и своеобразно се състизаваха в оригиналност на костюмите.

Пратеникът на "24 часа" на световното ви предлага част от емоциите преди първия мач на световното в снимки от мястото на събитието - стадион "Лужники" и центъра на Москва.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

13 бона дава общината за воаяжа Борислав РАДОСЛАВОВ На хаджилък отива оцелялата в касапницата в Хитрино Шенай Хюсеин. Един месец ще остане в Израел вдовицата, която загуби 42-годишния си съпруг Танер и 18-годишния си син Дениз при взрива на цистерните на 10 декември 2016 година. Там ще бъде придружена от оцелелия си син Юнуз.

Шоуменът и какаов плантатор Кофе Бабоне вече не е момченцето, родено под "огромно мангово дърво в Гана", както казва самият той. Топпапараците на "България Днес" изловиха Кофе далеч от светлината на прожекторите, но доста по-близо до луксозната цивилизация - яхнал мощен джип в центъра на София. Фактът,

12-годишният Радостин Чолаков е компютърен гений! И дори световният гигант "Гугъл" призна качествата му. Ученикът от родопското село Барутин впечатли цяла България с уменията си в програмирането. Той успява да създаде приложение за забавни факти, което впечатлява "Гугъл". От компанията му отпускат 2400 долара под формата на ваучери,