Отложиха общото събрание на “Левски”

https://www.24chasa.bg/sport/article/7004709 www.24chasa.bg

Общото събрание на акционерите в Професионален футболен клуб “Левски” няма се проведе на първата предвидена дата. Тя беше 14 август.

В анонса за събранието бе посочено, че при невъзможност то да се състои тогава ще бъде отложено за 4 септември.

Причината за отпадането на 14 август са неотложни ангажименти в чужбина на собственика на “Левски” и притежател на голям дял от акциите Спас Русев.

Бразилският ас на “Левски” Паулиньо пък стана баща в петък. Съпругата на офанзивния футболист Габриела роди момиченце, чиито имена са Мая Алвеш де Менезеш Мело.

Двамата щастливи родители изказват своята благодарност на доктор Тодор Димитров, който е и голям левскар.

“Ръководството, футболистите и служителите на ПФК “Левски” пожелават здраве и щастие на малката Мая и да радва гордите си родители!”, написаха в “синия” сайт по случая.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.