“Лудогорец” брои 1,25 млн. евро за израелска звезда

https://www.24chasa.bg/sport/article/7497181 www.24chasa.bg
Дан Битон

“Лудогорец” направи голям и скъп трансферен удар - привлече Дан Битон от израелския “Ашдод”. Българският шампион ще плати 1, 25 млн. евро за 23-годишния израелски национал, съобщи Gong.bg.

Битон подписа своя договор с “Лудогорец” и ще се присъедини към подготовката на отбора през следващата седмица. В Разград го вземат с голяма надежда да бъде наследник на ключовата фигура за доминацията в България - Марселиньо.

Дан Битон е роден на 20 юли 1995 г., висок е 175 сантиметра. Може да играе на всеки пост в халфовата линия, включително и като ляво крило.

Юноша е на “Апоел” (Беер Шева), където играе между 2014 и 2017 г. Пратен е под наем в “Ашдод”, където впечатлява бързо и е откупен. От лятото на 2017 г. досега има 55 мача и 8 гола.

“Лудогорец” се е преборил с “Макаби” (Хайфа), “Макаби” (Тел Авив) и “Бейтар” (Йерусалим) за подписа на актуалната израелска звезда.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Известният блус музикант Буги Барабата е починал тази нощ! Скръбната вест съобщиха негови колеги от радио "Z Rock". Не се съобщават причините за кончината на 58-годишния музикант. Той бе една от най-колоритните фигури в българския блус и рок. Истинското му име е Марио Събев. Той е роден на 24 декември 1960 г.

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.