Стамен Белчев отново фаворит за треньор на ЦСКА

https://www.24chasa.bg/sport/article/7696400 www.24chasa.bg

Стамен Белчев отново е фаворит за старши треньор на ЦСКА. Негов представител е имал среща с Гриша Ганчев преди няколко дни, за да се види как може да се привлече наставникът на “Арда” обратно в Борисовата градина.

Според източници от ЦСКА спортният директор Джарета не бил имал предвид, че Милош Крушчич става за постоянно треньор на “червените”, а ще води отбора до намирането на нов наставник на мястото на Люпко Петрович.

Крушчич има лиценз ПРО и два пъти е бил старши треньор в Сърбия.

Капитанът на “червените” Николай Бодуров, който е отстранен от няколко месеца, пък най-накрая обясни защо е станало това. Според него за всичко е виновен Стойчо Стоилов, който се опитвал да е всичко в клуба.

Конкретен повод било пътуване до Благоевград, за което той не казал на Гриша Ганчев защо трябва да се прибере. Просто не искал преди мача със “Зоря” да споделя, че отива на 40 дни на тъста си, починал по време на лагера в Австрия.

“В Англия съм висял по час и половина в задръстване, а в Дания базата ни бе на голямо разстояние от града и това не пречеше”, сподели Бодуров във фейсбук.

Стойчо Младенов твърдо остава на работа в казахстанския “Кайсар”, обяви държавният секретар Кримбек Кушербаев, цитиран от местната преса. Той говорил с управителя на Кизилордската област Куанишбек Искаков и той му потвърдил, че треньорът остава. (24часа)