До 3 месеца няма да е ясно кой ще е новият президент на БФС след оставката на Борислав Михайлов

https://www.24chasa.bg/sport/article/7711097 www.24chasa.bg
Борислав Михайлов Снимка: Десислава Кулелиева

Проблемът е към властите - нямаме читав стадион, пропусквателният режим и т.н. Тези хора са отдавна известни, имат хулигански прояви и най-нормално е да бъдат озъптени, каца пред Нова тв журналистът от 24 часа Едуард Папазян по под расистките изстъпления на мача миналата вечер. Вили Вуцов каза, че постановката е организирана, ако има мониторинг, щяхме да знаем кои са тези хора.

Когато има правила, те трябва да се спазват, а ние я подкарахме по български, каза Вили Вуцов.

Борислав Михайлов не може да вземе решение за нищо, каза Вуцов.

Самият факт, че Михайлов сутринта не искаше да подава оставка, а три часа по-късно го направи, означава, че са го убедили, че някой трябва да поеме политическа отговорност, каза Папазян.

Кой ще стане президент на БФС, няма да стане ясно до 3 месеца, прогнозираха Вуцов и Папазян. Според тях влизането на ГД БОП не е случайно съвпадение.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември