Официално - японката Секай Мори стана наследничка на Наим

https://www.24chasa.bg/sport/article/7871466 www.24chasa.bg
Наим Сюлейманоглу

Секай Мори официално бе вписана като дъщеря на Наим Сюлейманоглу в турския вариант на ЕСГРАОН. Това съобщи нейната адвокатка Хюлия Акхасал.

Първоначалната молба на Секай бе отхвърлена, защото през 1989 година Наим не бил получил пълните права на турски гражданин след бягството си от България. Тогава остана отворен въпросът как е участвал на олимпиадата в Сеул, без да има редовен паспорт.

Секай заведе дело, което е приключило благоприятно за нея, обясни юристката.

Наим дори бе ексхумиран, за да се докаже бащинството му на японката. ДНК тестът показа 99,99% вероятност, че е той.

Решението да бъде вписана в регистъра дава право на Секай да претендира на равни начала с останалите три дъщери на великия щангист за неговото наследство. Освен това тя вече има право да носи и името на баща си и да получи и турски паспорт освен японския.

Секай е дете на Сюлейманоглу от най-дългата му връзка с японската журналистка Наоми Мори, с която се запознава точно на игрите в Сеул. До последния си дъх той признаваше, че тя е голямата му любов. Заради това малко преди смъртта си накара брат си Мухарем да издири най-голямата му дъщеря.

Останалите три обаче направиха и невъзможното да попречат на Секай да получи правата на наследница, но в крайна сметка се провалиха. Първо беше делото за доказване на бащинство, което завърши в полза на японката, а след това бе и отказът да бъде вписана като наследничка на Наим, който умря през 2017 г.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Под карантина е поставена скандалната силиконка Анита Мейзер на Хаваите. Това се е наложило заради пандемията. За неволите си, съпътствали поредното й екзотично пътуване, сексбомбата споделя в социалната мрежа. Мейзер отпътувала към Хаваите от Лас Вегас. Някогашната миска тихомълком се изнесе в столицата на хазарта

Певицата Милена Славова е била спряна с колата й от полицаи и глобена без никакво нарушение, твърди самата тя. Дори й било предложено да си избере санкция, за да й е по-евтино. "Тези "другари" ме спряха и ме попитаха за какво искам да ме глобят! Аз попитах защо трябва да ме глобяват, като всичко ми е наред

Съпругата на Георги Илиев преди време взриви мрежата с емоционален пост - навремето с любовта му притежавала света, а сега имала пари, но се чувствала бедна Мая Илиева се завърна в България. Вдовицата на покойния Георги Илиев от няколко седмици е в София и вероятно не смята скоро да напуска страната