Треньорът на баскетболния "Академик Бултекс 99" посрещна юбилей с 2 тренировки и ценни подаръци

https://www.24chasa.bg/sport/article/8080563 www.24chasa.bg
Старши треньорът на пловдивския "Академик Бултекс 99" Асен Николов получи днес много поздравления за юбилейния си 45-ти рожден ден.
Старши треньорът на пловдивския "Академик Бултекс 99" Асен Николов получи днес много поздравления за юбилейния си 45-ти рожден ден. СНИМКА: Митя Иванов

Старши треньорът на пловдивския "Академик Бултекс 99" Асен Николов посрещна юбилейния си 45-ти рожден ден днес с провеждането на две здрави тренировки със своя отбор, стотици поздравления и много подаръци. Най-много наставникът се зарадвал на специална електронна баскетболна дъска, подарена му от целия отбор.
Чаровната му съпруга Десислава първа го поздравила за празника и също го изненадала с много ценен и оригинален подарък, който обаче рожденикът не пожела да издаде.
"Всички подаръци са ми скъпи, щом са подарени от сърце и от хора, които ме обичат и уважават", коментира скромно Николов пред "24 часа". 
Още преди втората тренировка тази вечер, Асенси, както го наричат приятелите, подреди богата трапеза за момчетата, като по изключение на нея не липсваха и напитки с по-висок градус, издадоха от тима.
"Наложи се някои от чужденците, както и от по-младите колеги да ги щадим по време на тренировката, защото изглеждаха малко залисани", пошегуваха се титуляри.
После насериозно признаха, че свалят шапка на Асен Николов, който заедно с президента на "Академик Бултекс 99" Васил Врачев имат огромна заслуга за възраждането на пловдивския баскетболен клуб и утвърждаването му в нашия елит.
Нека припомним, че ексцентричният и винаги оригинален Асен Николов онзи ден направи много любопитен коментар, след като отборът му загуби домакинството си от "Рилски спортист" с 91:95.
"Ще помоля нашето ръководство да разговаря със съдийската комисия на БФБ да ни изпратят в Пловдив един съдия, за да ни разясни критериите за отсъждане на фаулове. 
В Ботевград не изпълнихме нито един фаул, което е прецедент, срещу "Рилски спортист" те бяха 28:14 в полза на самоковци, а срещу "Академик" - София до изгонването ми от треньорската скамейка бяха 16:4 за гостите. Явно правим нещо не както трябва и ни е необходим един семинар, за да си видим грешките и да се научим какви са критериите за фаул".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Мащабна акция на полицията в София за контрол на спазването на мерките за извънредното положение заради разпространението на коронавируса, предаде националното радио. Към 21 часа са спецчсти на полиция и жандармерия бликираха столичните ромски гета в кварталите - "Христо Ботев", "Факултето" и част от "Орландовци" Изграждат се

Места за оставяне на храна за нуждаещи се появиха и по дърветата в морската столица Варна. Благородната инициатива, която вече подеха няколко града продължава да набира все повече последователи навсякъде в странaта. Снимка: Facebook / Забелязно във

Въпреки всички призиви на Националния оперативен щаб за борба с Коронавируса за спазване на социална дистанция непрекъснато се публикуват снимки показващи струпвания на хора, които се събират против всички предписания. Учениците се оказват една от най-проблемните групи, които системно нарушват всички противоепидемичните мерки