Павел Колев: Бъдещето на "Левски" към днешна дата не е розово

https://www.24chasa.bg/sport/article/8163376 www.24chasa.bg
Павел Колев СНИМКА: Николай Литов

Бъдещето на "Левски" не изглежда розово към днешна дата. Хоризонтът ни е много къс. Другата седмица ще мога да кажа докога може да издържи клубът. Нямам отговор на този етап дали "Левски" ще изкара сезона.

Това обяви изпълнителният директор на "сините" Павел Колев след среща с представители на Националния клуб на привържениците.

"Колко още ще издържи "Левски" зависи от това какви постъпления ще има. Обсъдихме каква е ситуацията чисто финансово и как членовете на НКП могат да помогнат - с кампании, възстановяване на членските карти. Опциите за клуба са много, но ситуацията в момента е патова. Не виждам какъв ход на дъската може да се направи, за да се разрешат нещата бързо. Акциите си имат приносител и трябва воля от негова страна, за да отидат при привържениците", каза още Колев.

"Нямам контакти с Васил Божков. Може би от десет дни не сме се чували. Не бих квалифиицирал като странно това нещо", продължи изпълнителният директор на „сините“.

"Футболистите изглеждат спокойни? Значи са добри артисти. Имаха предимството, че не бяха в България. Тук вече ще се потопят в действителността. Ролята на старши треньора и спортния директор е да ги задържат спокойни и да ги подготвят. Предстои ни официален мач другата седмица и нека го изиграем добре", коментира Колев ситуацията в отбора.

На 15 февруари "сините" играят срещу ЦСКА в първия кръг за 2020 г.