Епидемиолог от ВМА отпътува с "Лудогорец" за Милано

https://www.24chasa.bg/sport/article/8233660 www.24chasa.bg
Ревъншът "Интер" - "Лудогорец" е в четвъртък, 27 февруари, пред празни трибуни в Милано.

Епидемиологът от Военномедицинска академия д-р Руси Пантаджиев отпътува заедно с отбора на "Лудогорец" за Милано, където ще следи за мерките за безопасност в лагера на разградчани по време на престоя им в Италия около реванша с Интер.

"Взети са всички мерки за гостуването на Лудогорец в Милано, заяви на летище "Варна" д-р Руси Пантаджиев. - Осигурени са маски и дезинфектанти за всички. Предупредени са футболистите какъв режим трябва да спазват. Всичко е уточнено с ръководството на отбора и с началника на ВМА. След завръщането на отбора ще бъдат направени изследвания във ВМА София. След излизането на резултатите ще се реши какво да се прави ако има нужда. Предполагам, че футболистите ще спазват дисциплината, което е за тяхно добро. Това което виждам е, че от ръководството на отбора са се постарали максимално да се спазват мерките за безопасност и противоепидемичния режим".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За постоянно в ареста остава зловещата имотна измамничка Мария Спасова, става ясно от решението на апелативния спецсъд. Според магистратите ширещата се епидемия от коронавирус не е достатъчно основание съпругата на циганския барон Игнат Бенков-Начо да се прибере вкъщи. На Спасова са осигурени всички предпазни мерки

Катрин Тасева е едно от „златните момичета“ на България. Започва да тренира гимнастика още на 3 години. Дебютира в състезания при жените през 2015-а. Пробивът й на световно ниво е две години по-късно. Тогава печели първия си медал в многобоя от състезание за Световната купа – бронз в Ташкент. От тогава е в елита на художествената гимнастика

Световните столици и големите градовете по цялото земно кълбо опустяха. За това свидетелстват снимкит от целия свят показващи празните улици, булеварди и места обикновено посещавани от хиляди туристи всекидневно, които в момента са като декор от постапокалиптичен филм. Снимки: