Неофициално: тотото става спонсор на "Левски"?

https://www.24chasa.bg/sport/article/8243928 www.24chasa.bg

Потвърждение от БСТ няма

Българският спортен тотализатор (БСТ) ще стане спонсор на футболния “Левски”, потвърди източник на “24 часа”. Информацията все още е неофициална, но според нея предстои да бъде сключен двугодишен спонсорски договор между БСТ и “Левски”, а в касата на клуба ще постъпват над 1 милион лева на месец.


Официално потвърждение от Българския спортен тотализатор няма.
Ръководството на тотализатора бе променено изцяло, а в новия управителен съвет влязоха бившите футболисти на “сините” Христо Йовов и Гошо Гинчев. 

Финансовата криза след проблемите на собственика на клуба Васил Божков доведе до пълна мобилизация на феновете на “Левски”, които събират дарения за месечните вноски към НАП, вече изкупиха над 5000 абонамент и карти за “Герена” и продължават да купуват фланелки, за да подпомагат клуба.


В същото време обаче ръководството търси дългосрочно решение чрез привличането на нови партньори. Влизане на мощен спонсор означава и продължаване на вече начертаната стратегия пред клуба, която включва и развитието му, и погасяването на настоящите задължения.


Към момента футболистите и служителите в “Левски” получиха по 50% от заплатите си от пари, влезли в касата през февруари от купени билети, карти и фенартикули. Директорите Павел Колев и Ивайло Петков, треньорът Петър Хубчев и помощниците му се отказаха от възнагражденията си, докато ситуацията се стабилизира.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Див екшън с бой, гонка и стрелба вдигна на крак полицаите в столичния кв. "Орландовци" в събота вечерта. Разправията станала след 18 часа близо до голям хипермаркет, където една кола засякла друга. От автомобила наизкачали младежи, които започнали да бият пътниците от другата кола. След размяна на удари

Придвижването на хора в градовете също може да бъде ограничено като мярка срещу разпространението на коронавируса в България. Националният оперативен щаб вече е обсъдил въвеждането на декларация за целта на пътуване и излизане от вкъщи по подобие на тази, която се изисква в момента за излизане и влизане в областните градове

Уругвайският футболен отбор "Данубио" (това е наименованието на река Дунав на испански език) отново си спомни за българските си корени. Клубът е основан от наши емигранти в Южна Америка и феновете изключително много тачат своята история. Футболисти, ветерани, привърженици и младежи на "Данубио" записаха видеоклип