Неофициално: тотото става спонсор на "Левски"?

https://www.24chasa.bg/sport/article/8243928 www.24chasa.bg

Потвърждение от БСТ няма

Българският спортен тотализатор (БСТ) ще стане спонсор на футболния “Левски”, потвърди източник на “24 часа”. Информацията все още е неофициална, но според нея предстои да бъде сключен двугодишен спонсорски договор между БСТ и “Левски”, а в касата на клуба ще постъпват над 1 милион лева на месец.


Официално потвърждение от Българския спортен тотализатор няма.
Ръководството на тотализатора бе променено изцяло, а в новия управителен съвет влязоха бившите футболисти на “сините” Христо Йовов и Гошо Гинчев. 

Финансовата криза след проблемите на собственика на клуба Васил Божков доведе до пълна мобилизация на феновете на “Левски”, които събират дарения за месечните вноски към НАП, вече изкупиха над 5000 абонамент и карти за “Герена” и продължават да купуват фланелки, за да подпомагат клуба.


В същото време обаче ръководството търси дългосрочно решение чрез привличането на нови партньори. Влизане на мощен спонсор означава и продължаване на вече начертаната стратегия пред клуба, която включва и развитието му, и погасяването на настоящите задължения.


Към момента футболистите и служителите в “Левски” получиха по 50% от заплатите си от пари, влезли в касата през февруари от купени билети, карти и фенартикули. Директорите Павел Колев и Ивайло Петков, треньорът Петър Хубчев и помощниците му се отказаха от възнагражденията си, докато ситуацията се стабилизира.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни

Легендата на българското кино Филип Трифонов, познат с ролята си от "Момчето си отива", наистина отива - на работа. Топпапараците на "България Днес" изловиха актьора да се стяга за артистичен делник, понесъл огромна връзка ключове, която се вееше театрално зад гърба му. Снимки: България