Павел Колев: Не съм водил разговори с тотото за спонсорство на "Левски"

https://www.24chasa.bg/sport/article/8244960 www.24chasa.bg
Снимка: БНТ

"Нямаме спонсор към днешна дата. Все още нямаме подписан нито един нов рекламен договор и борбата продължава", заяви в предаването "Денят започва" по БНТ1 с Георги Любенов изпълнителният директор на ПФК "Левски" Павел Колев.

Той обаче е убеден, че клубът ще намери спонсори, особено след голямата подкрепа от феновете.

"Ние получаваме парични средства под формата на дарения, на абонаментни карти, приходи от продажбата на билети, закупени клубни артикули. Но много по-важна е емоционалата подкрепа и факта, че отбор, клуб и публика са в синхрон и застанаха рамо до рамо може би за първи път от десетилетие", обясни човекът на най-висок пост в изпълнителната власт на "синия" клуб.

По думите на Колев "Левски" е в началото на път, който ще доведе за първи път до създаването на нормален модел за издръжка на футболен клуб.

"Аз не съм водил разговори със спортния тотализатор. Нямам никакъв контакт с новото ръководство. Очаквам такъв да бъде осъществен, ако изобщо е вярна информацията, че има желание те са ни станат спонсори", допълни Колев.

"Не знам къде са, но мисля че информацията за главния пакет акции е публична, заяви директорът в отговор на въпроса дали собствеността все още е у Георги Попов, който е заедно с Васил Божков в Обединените арабски емирства. Не съм се чувал нито с г-н Божков, нито с г-н Попов", категоричен бе Колев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Случаите изглеждат нелепо, потребителите недоумяват КОЯ Е ТЯ Омбудсманът доц. д-р Диана Ковачева е родена на 16 юли 1975 г. в София. Завършва право в Юридическия факултет на Софийския университет. Магистър е по право на Европейския съюз в СУ и по право на Европейския съюз и съдебна система, Университет Нанси II, Франция

Спешно извеждат пенсионерката от апартамента Иво АНГЕЛОВ Физическо насилие е преживяла 86-годишната баба Жени от София. Преди дни "България Днес" ви разказа за изстрадалата възрастна жена, която обитава мизерен апартамент, претрупан с боклуци. Пенсионерката едва оцелява, а много често преживявала само с филия хляб на ден

Там сме от 1929 г., това е религиозна дискриминация, контрираха от Бялото братство Иво АНГЕЛОВ Ограничен да бъде достъпът на последователите на Петър Дънов до Седемте Рилски езера. Това настояха природозащитници по време на среща с екоминистерството, местната власт, ръководството на Национален парк "Рила" и неправителствени организации за