Иван и Андрей се отказаха от 60 000 лв., които "Левски" им дължи

https://www.24chasa.bg/sport/article/8261624 www.24chasa.bg
Иван Христов и Андрей Арнаудов слушат въпрос на пресконференцията. Снимка: сайт на “Левски”

Бившите телевизионни водещи и настоящи продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов са се отказали от заведено дело срещу “Левски” и по този начин са опростили 60 000 лв. на “сините”, които са в тежка финансова ситуация.

Двамата са заклети фенове на тима от “Герена”, а преди няколко години бяха в УС на клуба. Те обявиха, че не си искат вече парите, на пресконференция, на която Иван и Андрей представиха приложението Urbo, което е разбаротено, за да може феновете от цял свят вече да се сдобият с абонаментна карта по електронен път.

“В последните 2 г. водим дела срещу клуба заради дължима сума. Преди време бяхме част от УС на “Левски”. Не сме вземали възнаграждения. Опитвахме се да помагаме. Помня, че дарихме 10 000 лева за една инициатива.

В един момент се наложи да дадем 100 000 лева назаем на клуба, защото “Левски” нямаше достатъчно средства, за да обзаведе фенмагазина. Това беше при Иво Тонев. Парите започнаха да ни се връщат и така до 60 000 лв. Последва смяна на собствеността и бе спряно да ни се изплаща заемът. Въпреки опитите за контакт до такъв не се стигна”, обясни ситуацията Андрей.

Остатъчният дълг от 40 000 е набъбнал до 60 000 лв. с лихвите.

“Сега се отказваме от парите, които клубът ни дължи. Надяваме се с това да дадем пример, че всеки може да помогне. Апелът ни е всеки, който може да прежали дългове, да се откаже от тях”, заявиха Иван и Андрей.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни