3 групи футболисти в "Левски" спрямо случващото се в клуба

https://www.24chasa.bg/sport/article/8261784 www.24chasa.bg
Изпълнителният директор на “Левски” Павел Колев СНИМКА: НИКОЛАЙ ЛИТОВ

Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев направи категоризация на играчите спрямо отношението им към случващото се в клуба, който има големи финансови затруднения.

“В отбора има една група, която осъзнава много добре какво се случва около клуба и би трябвало да чувства настроението на “синята” общност.

Има една група, на която не ѝ пука и са дошли тук само за заплати. Има и трета, в която са уплашени и се съмняват в собствените си възможности като футболисти, тоест дали са достойни да играят в “Левски”. Това е теория.

Не мога да кажа в коя група колко хора има. Това, което би трябвало играчите да демонстрират като реакция, е да покажат, че са достойни да играят в “Левски”. Това може да стане още в четвъртък срещу “Лудогорец”, заяви Колев. Той говори и за кампанията за продажба на абонаментни карти.

Според него, ако със същото темпо тя върви, а през лятото закупилите сезонни пропуски бъдат убедени да го направят и за следващия сезон, това може да покрие до 30 процента от бюджета на “Левски” за него. За целта обаче той ще трябва да бъде намален.

“Лично аз ще се свържа с тези 5500 човека, за да им благодаря и да ги попитам какво очакват от нас, независимо дали са от Австралия, или от Канада.

В ХХI век е лесно клубът да се приближи до всеки един привърженик. За мен тази кампания няма само финансово измерение. Ние вече можем да знаем какви са левскарите, какви са техните профили. Приоритет за мен е да се свържа с тях и да изградим канали за комуникация”, обясни Колев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Група ентусиасти любители на българските и традиции показаха нагледно в социалните мрежи как трябва да се играе хоро спазвайки необходимата дистанция между участниците. Видео: Facebook / Христо

Очаквания пик на COVID-19 според всички експерти се очаква да настъпи в България през следващите 2-3 седмици. Състоянието на болниците и отделенията в страната, които ще трябва да приемат нарастващия брой заболели обаче буди силна и оправдана тревога. Снимки на хора публикувание в социалните мрежи от инфекциозните отделения във Видин и Велико

Вносът на боклуци у нас продължава и по време на карантината, наложена заради разпространението на епидемията от коронавирус, съобщават от предаването "Господари на ефира".  Противно на очакванията ограничаването на придвижването в страната да спомогне за изчистването на въздуха, се оказа, че нивото на замърсяване в България отново е над нормата