Съотборник на Цецо Соколов оздравя от COVID-19 в Русия

https://www.24chasa.bg/sport/article/8363289 www.24chasa.bg
Цветан Соколов забива покрай Ървин Нгапет, с когото бяха съперници в италианското първенство. Снимка: фейсбук на "Кучине Лубе"

Френският посрещач Ървин Нгапет, който е съотборник на най-добрия български волейболист Цветан Соколов в руския гранд "Зенит", бе изписан от Републиканската инфекциозна болница в Казан. Той е излекуван от COVID-19.

Нгапет пипна коронавируса при посещение във Франция преди 2 седмици. След прибирането си в Русия се почувства зле. На 17 март бе обявено, че колегата на Соколов е с коронавирус.

Посрещачът, който е известен скандалджия, се превърна в първия болен от COVID-19. Той първо се самоизолира, а след това бе приет в болница.

"Нгапет вече е напълно здрав. Изписаха го. Той вече се усмихва и благодари на лекарите", обяви премиерът на Татарстан Лейла Фазлеева.

Соколов и останалите волейболисти на "Зенит" не бяха поставени под карантина, тъй като не бяха контактували с Нгапет след завръщането му от Франция.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Уанда Нара е доволна от карантината заради пандемията от коронавирус. Тя се подложи на социална изолация със съпруга си Мауро Икарди и децара в дома им на езерото Комо. Уанда се посвещава на готвенето и децата си и естествено прекарва времето си с Мауро Икарди. Двамата дори намират време да се усамотят и да се посветят един на друг

Тази нощ небето ще бъде озарено от розова супер Луна, най-голямата и най ярката пълна Луна за 2020 г. Това ще е и първото пролетно пълнолуние. Всъщност цветтът на естествения спътник на Земята няма да е розов. Наименованието идва от “индианските” имена за пълните луни, публикувани за първи път във “Фермерския алманах” през 30-те години на миналия

Опашка от стотици проститутки пред социална служба в мексиканската столица Мексико сити, показва видео заснето от шокирани граждани. Целта на посещението на леките дами е подаване на документи за социални помощи като безработни. В Мексико, както и в много други държави по света, бяха приети извънредни мерки за ограничаване разпространението на