Разграбиха благотворителен екип на "Пари Сен Жермен" за лекарите във Франция

https://www.24chasa.bg/sport/article/8365533 www.24chasa.bg

Благотворителна фланелка на "Пари Сен Жермен" бе разграбена за часове. Тя бе пусната от клуба, за да се съберат пари за медиците, които се борят с коронавируса.

Вместо спонсор на нея пише Tous Unis или Всички заедно. Цената в онлайн магазина бе 175 евро. И за броени минути свършиха всички размери от M до XXL.

Всяко евро отива в подкрепа на медиците. Сега от клуба се опитват да произведат още екипи, за да се задоволи пазара.

"Благодарим за този невероятен жест. Даваме всичко от себе си, за да спасим живота, а всяка подкрепа е добре дошла", смята директорът на една от големите болници в Париж Дейвид Хирш.

Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар пък обяви, че ще раздаде безплатно хиляди копия на комикс, чиито права притежава, за да може хората да не скучаят.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена