Холмар разведе "сините" фенове из дома си и обяви дали остава в "Левски" (Видео)

https://www.24chasa.bg/sport/article/8384877 www.24chasa.bg

Бранителят Холмар Ейолфсон стартира поредицата от видео включвания с играчи от първия отбор на "Левски", в които футболистите „канят“ феновете в своите домове.

От там те ще представят свои любими кътчета, предмети, сувенири и награди. Редом с това ще отговарят на въпроси и ще предизвикат свой съотборник да се включи в поредицата.

„Надявам се, че сте добре и в безопасност. Сега са трудни времена за всички. Надявам се, че ще се върнем към футбола, скоро“, споделя в началото бранителят от Исландия, след което направи кратка разходка из дома си.

Защитникът отдели време и за част от въпросите, които привържениците му бяха задали чрез социалните медии на клуба.

„Готов съм да вдигна трофей с „Левски“. Чакам този момент отдавна, бяхме близо до това веднъж. Надявам се в края на този сезон да успеем да прибавим трофей в нашата витрина“, сподели Холмар, като разкри, че е привърженик на английската Висша лига.

„Хората в Исландия я гледат много. Харесвам физиката в играта, начинът по който реферите правят мачовете да текат леко. Да, това е едно много добро първенство. Моят любим клуб когато бях по-млад бе Ливърпул, и да, все още е. Обичам много да гледам Стивън Джерард“, заяви Холмар.

На въпрос за бъдещето си в "Левски" той отговори така:

"Имам договор до 2021 година и не виждам нещо, което може да го промени".

Той пожелава на феновете на "Левски" да са здрави и завърши с: "Един за всички, всички за "Левски"!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Цветана Пиронкова сериозно работи за връщането си на корта. Освен неуморните тренировки, тя хвана ракетата и за снимка. Тенисистка №1 на България през този век позира за снимка, замахвайки с нея и вперен в бъдещето поглед. "Животът е такъв, какъвто го направим, винаги е бил и ще бъде", написа тя. Пиронкова обяви

На безкрайните опашки се нареди телевизионният продуцент Димитър Станчев. Създателят на супершоу "Невада" се опита бързо да придвижи документи, но струпването от хора на моменти го обезсърчаваше. Станчев носеше предпазна маска, въпреки че на открити пространства това не е задължително. Снимки: България

Там няма коронавирус, време е за купон "Отворете кръчмите и дискотеките! Всички да се забавляваме дружно в заведенията! Там няма коронавирус. Мерките са разхлабени достатъчно, а хората имат нужда да се веселят и да отпуснат най-накрая напрежението." За това призова пред "България Днес" фолклегендата Снежина