Холмар разведе "сините" фенове из дома си и обяви дали остава в "Левски" (Видео)

https://www.24chasa.bg/sport/article/8384877 www.24chasa.bg

Бранителят Холмар Ейолфсон стартира поредицата от видео включвания с играчи от първия отбор на "Левски", в които футболистите „канят“ феновете в своите домове.

От там те ще представят свои любими кътчета, предмети, сувенири и награди. Редом с това ще отговарят на въпроси и ще предизвикат свой съотборник да се включи в поредицата.

„Надявам се, че сте добре и в безопасност. Сега са трудни времена за всички. Надявам се, че ще се върнем към футбола, скоро“, споделя в началото бранителят от Исландия, след което направи кратка разходка из дома си.

Защитникът отдели време и за част от въпросите, които привържениците му бяха задали чрез социалните медии на клуба.

„Готов съм да вдигна трофей с „Левски“. Чакам този момент отдавна, бяхме близо до това веднъж. Надявам се в края на този сезон да успеем да прибавим трофей в нашата витрина“, сподели Холмар, като разкри, че е привърженик на английската Висша лига.

„Хората в Исландия я гледат много. Харесвам физиката в играта, начинът по който реферите правят мачовете да текат леко. Да, това е едно много добро първенство. Моят любим клуб когато бях по-млад бе Ливърпул, и да, все още е. Обичам много да гледам Стивън Джерард“, заяви Холмар.

На въпрос за бъдещето си в "Левски" той отговори така:

"Имам договор до 2021 година и не виждам нещо, което може да го промени".

Той пожелава на феновете на "Левски" да са здрави и завърши с: "Един за всички, всички за "Левски"!