Сашо Диков върна на "Герена" отказаните акции на "Левски", Павел Колев ги взе (Снимки)

https://www.24chasa.bg/sport/article/8575867 www.24chasa.bg
СНИМКА: Авторът

Журналистът Сашо Диков предаде в офиса на "Левски" на "Герена" за отговорно пазене мажоритарния пакет от акции на "Левски", които бяха джиросани на министър-председателя Бойко Борисов.

По-рано Диков се опита да връчи документите в Министерския съвет, но не успя.

Спортният министър Красен Кралев от името на премиера обяви, че няма как акциите да бъдат приети и определи акцията на Васил Божков по прехвърлянето на акциите за политизиране на ситуацията около "Левски".

СНИМКИ: Велислав Николов
СНИМКИ: Велислав Николов

След като Бойко Борисов отказа да приеме акциите, Сашо Диков е получил есемес от Васил Божков да ги занесе в офиса на клуба на "Герена".

Сашо Диков върна на

"Вчера съм имал един-единствен разговор с Васил Божков, в който той ме попита дали може да предам акциите на новия собственик Бойко Методиев Борисов. Повече не съм говорил с него. Търсих го, но не ми вдигна. И друг разговор преди не съм имал. Гледам и предишния си есемес към него: "Сашо Диков съм". Исках да направя интервю с него. Но до разговора вчера не го бях чувал. Говорихме 3 минути и това е", разказа Сашо Диков, преди да се отправи към офиса на "Левски".

Сашо Диков върна на

"Това, че акциите са предадени на клуба, не променя факта, че собственикът е Бойко Борисов, каквато е волята на досегашния собственик", добави Диков.

Сашо Диков върна на

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Сашо Диков върна на

Сашо Диков върна на

Сашо Диков върна на

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 73-годишна възраст легендарният треньор Люпко Петрович живее по-здравословно от всякога! В това се убеди лично репортер на "България Днес". Сръбският специалист, който за последно през миналата година води ЦСКА-София, е започнал редовни СПА процедури. Освен това е отказал цигарите и е намалил алкохола

На море семейно си изкарва почивката бившият депутат Добромир Гущеров, видя "България Днес". Милионерът е заедно със съпругата си, дъщеря си Мартина и нейния годеник, футболиста Димитър Евтимов, край морето. Преди да се отправи към плажната ивица, фамилията сяда в заведение край брега за чаша освежаващо кафе

Любопитна и провокативна реклама заснеха заедно най-сексапилната спортна репортерка в Италия Дилета Леота и голямата звезда на "Милан" Златан Ибрахимович. Двамата застанаха зад камерата в клип на популярна компания за индивидуални фитнес тренировки. За целта красивата италианка нахлузи боксови ръкавици и започна да удря плочките по корема на