Хиндлиян: Избори в “Левски” имаше, строени сме зад Сираков

https://www.24chasa.bg/sport/article/8606175 www.24chasa.bg
СТЕПАН ХИНДЛИЯН

“Изглежда, че актуалните собственици на “Левски” не са запознати със ситуацията, защото то избори вече имаше.” Това заяви председателят на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян по повод анкетата на страницата на Васил Божков във фейсбук и въпроса за “електронно гласуване” за нов собственик.

“Имаше човек, който излезе и пое отговорност. Това е живата легенда на клуба, който каза, че е готов да поеме нещата в свои ръце. И оттам нататък се поведе този своеобразен избор. Всички левскари се строихме зад Наско Сираков. Ние реално го издигнахме. Имаше всякакъв вид подкрепа от левскарската общност към господин Сираков. В този смисъл изборите са се провели. Може би господин Божков си представя балотажи, но резултатът няма да е различен. Който участва в тази анкета, влиза в цирка”, заяви Хиндлиян.

“Личното ми мнение е, че тази анкета е несериозна. Подигравката с “Левски” продължава с пълна сила”, каза още той.

Хиндлиян призова феновете да не спират да са активни реално и да даряват.

“Аз се обръщам към всички, които обичат клуба – продължавайте да дарявате и не влизайте в цирка, не ставайте заложници на тази игра. Нас ни няма, привържениците ни няма и клуба го няма. Играта е друга. То е очевидно за всички”, каза още Хиндлиян.

А преди това по “Нова” каза за фейсбук гласуването: “Козовете продължават да са в Божков, не знам коя ще му е Централната избирателна комисия при гласуването.”