В „Дунав“ очакват пари в петък, скачат за победа срещу „Арда“

https://www.24chasa.bg/sport/article/8665545 www.24chasa.bg

По последна информация от „Дунав“, футболистите са се отказали от готвения бойкот и ще излязат в събота срещу „Арда“ за победа. Това съобщи треньорът Людмил Киров. Играчите очакват до края на деня в петък да получат част от дължимите суми, което да понижи напрежението в клуба.

„Футболистите ми са здрави, излизаме за победа! Невъзможни неща във футбола няма, а и ние вече победихме „Арда“ през есента като гости!“, припомни Киров. Извън състава за мача е единствено преотстъпеният от ЦСКА нападател Митко Митков, който се лекува в София.

Договорът със защитника Михаил Милчев изтече в края на май. Според Людмил Киров, опитният футболист е преподписал с „Дунав“ и ще излезе срещу „Арда“. Наставникът отказа да коментира евентуална сделка за продажбата на отбора, както и финансовото състояние на клуба. Според него, нещата ще станат ясни на пресконференция във вторник.

В Русе витаят слухове, че новият собственик на „Дунав“ е бившият футболист, а сега бизнесмен Павел Илиев, който държи бюра за обмен на валута. Според друга неофициална информация, Илиев е само посредник по сделката с българин от Краснодар.