Пропадна общото събрание на "Левски" на 6 юли, пропуснати са сроковете (Документи)

https://www.24chasa.bg/sport/article/8667734 www.24chasa.bg

"Левски" получи отказ от Търговския регистър за публикуване на обявата за общото събрание на акционерите на 6 юли и то няма да се проведе на тази дата.

Причината е, че не са спазени сроковете, които са предвидени в закона. Заявлението е получено на 2 юни, което не дава достатъчно време за публикуването на поканата.

Решението за свикване на общото събрание е с неприсъствено заседание на надзорния съвет на дружеството. Под него стои подписа на Георги Попов, който е в Дубай, заедно с Васил Божков в Дубай, на Александър Тумпаров, който е под домашен арест по афрата с Божков и Михаил Тодоров.

Самата покана е подписана от изпълнителния директор Павел Колев и прокуристът Татяна Христова.

Дневният ред е:

1. Приемане на годишния доклад на Управителния съвет за дейността на дружеството за 2019 г.

2. Доклад на регистрирания одитор за извършена проверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2019 г.

3. Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2019 г., проверен и заверен от регистрирания одитор.

4. Приемане на решение за избор на независим одитор за 2020 г.

5. Приемане на решение за разпределение на печалбата на дружеството за 2019 г. и попълване на фонд "Резервен".

6. Приемане на решение за освобождаване от отговорност за дейността им до момента на членовете на Надзорния и Управителния съвет на дружеството.

7. Промени в състава на Надзорния съвет на дружеството.

8. Разни

От дневния ред става ясно, че управителният съвет на "Левски" остава в състава си, в който е в момента, а ще се прави нов надзорен съвет след джиросването на акциите на Наско Сираков.

 

Вижте тук поканата за Общото събрание

Вижте тук протокола от заседанието на Надзорния съвет

Вижте тук отказа от Агенцията по вписванията

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на