Спорт тото – печалби с традиции

https://www.24chasa.bg/sport/article/8670268 www.24chasa.bg

През вече далечната 1992-ра година Български спортен тотализатор за първи път пуска моментната лотарийна игра „Шанс за всички“. Интересът към този нов начин за печалби е изключително голям и на следващата година стартира втора игра, която отново се казва „Шанс за всички“, но със зодиакални знаци. Тя също печели широк интерес от страна на желаещите да пробват късмета си за печалби на мига. Месеци след това на пазара се появява „Супер шанс“.

Днес, години по-късно активните моментни лотарийни игри вече са цели 35 на брой. Печалбите в тях са изключително разнообразни и достигат до 1 000 000 лева. Честотата на печеливши талони е доста висока, и в някои от игрите има възможност печалбата да се увеличи няколко пъти, което прави първоначалният късмет още по-голям.

Всеки талон от моментни лотарийни игри носи и допълнителни печалби на преносители на карта лоялност. Кампанията „63 години Тото Мания“, която е валидна до 12.07 ще зарадва 63-ма от най-активно събиращите точки. Наградите не спират до тук. Любопитното е, че има изграден механизъм за регистрация на непечеливши талони, които чрез ежеседмичен жребий също носят печалби в играта „Печалби -плюс – извънредни печалби“. Всеки, който иска да регистрира талон, може да го направи директно на сайта toto.bg.

Над 7 милиона лева е сборната сума на джакпотите в само 3 числови игри на Спорт тото

Джакпотите могат да изкушат и най-капризния късмет, да запалят искрата на надеждата в сърцето и на най-големият песимист. Само се замислете и ще разберете защо - в играта „Тото 2 - 6 от 49“ очакваният джакпот е сумата от 3 700 000 лева, в играта „Тото 2 – Зодиак“ печалбите достигат 3 000 000 лв., а шест печеливши числа от играта „Тото 2 - 6 от 42“ ще ви донесат джакпот до 560 000 лева.

И още малко окуражителна статистика. В миналия тираж бяха раздадени 48 974 броя печалби от числовите игри. По този начин, най-дълго продължаващата игра с парични залози в България - Спорт тото, за пореден път доказа, че вероятността за успех при нея е нещо съвсем реално. Тегленето на печелившите комбинации за 46-тия тираж ще се проведе на 7-ми юни от 18:30 в ефира на БНТ.

За улеснение на всички, които редовно изпробват шансовете си в числовите игри, Спорт тото приема и онлайн залози, на сайта toto.bg. Регистрацията е изключително лесна, а най-голямото удобство е, че никой не рискува да загуби или увреди своите традиционни хартиени квитанции. Освен това, при печалба от игрите Втори тото шанс на „6 от 49“ и „5 от 35“ късметлиите получават имейл, който ги осведомява каква сума са спечелили.

Бонус-печалбите се теглят всяка неделя в предаването Спорт тото от 18:30 часа по БНТ.

Всички игри на Спорт Тото се разпространяват чрез тото-пунктовете и в търговската мрежа на партньорите на Български спортен тотализатор, обозначени със стикер “Спорт тото“.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на