Видеозавещание: Срамно е да се води балканска война за тениса

https://www.24chasa.bg/sport/article/8747010 www.24chasa.bg

Голям срам беше тази седмица. То за Сърбия, за Хърватия, за Новак Джокович, за Григор Димитров. Тотална балканска война. А всъщност е срамно да се води такава точно за тениса.

Спортът винаги е обединявал. И феновете на Григор в Сърбия, както и тези на Новак в България могат да потвърдят това. Защото не са малко. И турнирът в Белград го показа.

В крайна сметка манджата бе малко пресолена и от двете страни, най-вече от тази на бащата на Новак - Сърджан. Който може да е уважаван единствено и само защото го е създал. Иначе си бръщолеви какви ли не глупости и това не е първата му издънка. Защото преди Григор на мушката му бе и Роджър Федерер. 

Ако има някой вина, то нека поне е за китайците. Откъдето тръгна този проклет вирус, който подлуди света. И както се вижда, тепърва още ще го подлудява.

И отново ще търсим емоцията от тениса, футбола и световния спорт, за да ни спаси поне малко от мислите за болестта. Но вече няма да е същото. За това свидетелстват празните стадиони в Германия, Англия, Испания.

Просто без фенове спортът не си е работа. Седи малко като някаква открита тренировка.

Колкото до враждите, нека да бъдат оставени на историците. Поне на Балканите винаги ще намерим повод да се оплюем. Много ни е общо миналото.

Колкото до Новак и Григор, дано се възстановят по-бързо, за да могат отново да ни радват на корта. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 11 и 12 юли в студийния комплекс на Фен Фолк ТВ в София се проведоха селекциите за допускане до участие в "Детски Пирин Фолк" и Конкурсите за нова авторска песен и изпълнителско изкуство на "Пирин Фолк" Сандански 2020. Силната притегателна сила на фестивала събра на едно място участници от 8 до 80 години – всеки от тях силно мотивиран да се

С влогърство може да се живее в България КОЙ Е ТОЙ Слави Панайотов е най-известният и успешен влогър у нас. По-известен е и като Слави The Clasher, основател на едноименния български YouТube канал в мрежата за споделяне на видеосъдържание. Роден е през 1986 г. в Пловдив, завършва университет в Холандия със специалност хотелиерство и туризъм

Спортът е здраве! Спортът е дълголетие! Да бъдеш активен е от съществено значение, поради толкова много причини. Поддържането на добра форма е само една от тях. Хората, които спортуват редовно, както и професионалните спортисти знаят, че бягането и бързото ходене са сред най-полезните активности за нашето здраве