Спират играчи с висока температура от турнири след скандала с Григор

https://www.24chasa.bg/sport/article/8762767 www.24chasa.bg
Докато Григор Димитров хвана COVID-19 в Белград, Александър Зверев се размина.

Тенисисти, които са с температура над 37,8 градуса, ще бъдат спирани от участие в турнири и поставяни в изолация.

Това е една от задължителните мерки на АТП за борба е коронавируса. Решението е прдизвикано от скандала на демонстративната верига Adria Tour в Белград и Задар. Сред първите заразени с COVID-19 бе Григор Димитров, а бащата на организатора Новак Джокович заяви, че българският тенисист е нанесъл щети на семейството му, на Сърбия и Хърватия. Новак и съпругата му Йелена също са с вируса.

Температурата на игрите ще се измерва всеки ден, а на всеки 4 дни те ще бъдат подлагани на тестове. При положителен резултат всички, които са били в контакт със заразения, ще се тестват през 2 дни.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена