Залите на БФС под вода, местят среща в ресторанта на хотела

https://www.24chasa.bg/sport/article/8794668 www.24chasa.bg
Амфитеатралната зала на БФС трябва да бъде ремонтирана.

Срещата на БФС с клубовете от елита за телевизионните права ще се състои в ресторанта на хотела на базата на централата в “Бояна”.

Причината е бурята отпреди няколко дни в София. След нея се оказало, че огромната амфитеатрална зала, където се правят пресконференциите, както и тази, в която заседаваше изпълнителният комитет, са под вода и се нуждаят от тотален ремонт.

Таваните и на двете зали капят още, след като не е ясно точно откъде е дошла голямата вода. Съмненията са за системата за климатизация на сградата.

Срещата дойде, след като “Левски” възропта срещу парите, които получава.

Шефът на БФС Михаил Касабов ще запознае всички с процеса по одобряването на новия договор с Нова телевизия, който ще бъде за 6,5 милиона лева на сезон.

Както е известно, бяха получени три оферти, като едната си беше чиста подигравка, колкото да се отбие номерът. Шефът на БНТ Емил Кошлуков се подписал под такава на стойност от 200 000 лева. Другата, която е за 3 милиона лева, бе от А1.

По принцип има вариант да се постигне ново разпределение, но това е работа на самите клубове. В сегашното положение два от трите транша на парите са поравно за всички, а последният зависи от класирането.

Отдавна е ясно, че мачовете на “Левски” и ЦСКА са гледани в пъти повече от тези на останалите отбори в елита. Това сочат и няколко социологически проучвания, които са били правени. Интересното е, че на феновете им липсват само два отбора в елитната ни дивизия - “Локо” (София) и “Миньор” (Перник).

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов