Павел Колев: Оставката ми от “Левски” не стои на дневен ред

https://www.24chasa.bg/sport/article/8797998 www.24chasa.bg
Изпълнителният директор на “Левски” Павел Колев и Лъчезар Петров, член на борда на директорите на Palms Bet, говориха за партньорството между клуба и компанията. Договорът трябвало да бъде финализиран на 13 март, когато обаче бе обявено извънредното положение.

“Моята оставка не стои на дневен ред. Има си процедура по устав и е ясно кой може да промени изпълнителния директор. Текстовете са непротиворечиви.” Това заяви изпълнителният директор на “Левски” Павел Колев по повод на информациите, че ще напусне клуба. Всъщност на събранието на 17 юли собственикът на мажоритарния дял от акциите Наско Сираков трябва да бъде избран за председател на надзорния съвет, впоследствие да се утвърди управителен съвет и съответно - изпълнителен директор, какъвто трябва да остане Колев.

“Единствено не се знае дали ще можем да проведем общото събрание спрямо новите разпоредби. Очакваме да присъстват минимум 100–150 човека. Имаме условия да ги разположим така, че да се спазва дистанцията, но тепърва ще водим разговори със здравния министър”, добави Колев. Събранието ще е на “Герена”.

“На този етап не виждам основание “Левски” да не участваме в Първа лига догодина. Ние нямаме пряка заплаха към лиценза. УЕФА въведе облекчения в мониторинга. В следващия сезон ще се разгледат фискалните години 2018 и 2019. Вие знаете, че през 2019 г. “Левски” за първи път от доста време бе на печалба. По-скоро в дългосрочен план имаме да решаваме някои проблеми, свързани с приходите. Заради промяната на правилата на практика спечелихме една година”, каза още той.

“Ситуацията в момента е такава, че футболистите могат да си тръгнат по всяко време. Прави им чест, че не го правят”, завърши Колев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни