5+5 процента от акциите на Тити пуска "Левски"

https://www.24chasa.bg/sport/article/8812725 www.24chasa.bg
Тити Папазов СНИМКА: Архив

5 плюс 5 процента от акциите на Тити Папазов ще бъдат пуснати в продажба, за да се помогне за стабилизацията на "Левски". Това обясни бъдещият член на надзорния съвет на дружеството.

"5% са точно 1 534 000 лева. Минималният пакет ще бъде по 100 акции. Има обаче още юридическа работа, защото означава, че в един момент общото събрание ще трябва да стане от 16 000 човека", допълни Тити.

"Тодор Батков ми спомена, че това е най-голямата грешка, която е направил, когато бе начело. И той е мислел за подобна акция", обясни Папазов.

Останалият му дял ще бъде запазен за стратегически инвеститор. Неприкосновен остава единствено този на Наско Сираков, който е 51%. "Така гарантираме стабилността. В преговорите с всеки спонсор предлагаме и дял от клуба. Но мнозина искат да изчакат какво ще стане със закона за хазарта", категоричен е Тити.

Според него са три варианта за спасение. Първият е с абонаментни карти, като кампанията е започнала. Вторият стартира през август, като Папазов и Наско Сираков смятат да обиколят държавата и да се мисли за нещо като членски внос. "Това си бе идея на фенклубовете. Но трябва да се видим с хората", допълва Тити. И третият е с продажбата на миноритарния пакет от акции, който вече се готви.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов