Ивелин за COVID-19: Изпадах в депресия, държаха се като с прокажени с жена ми и децата ни

https://www.24chasa.bg/sport/article/8872223 www.24chasa.bg
Ивелин Попов

Доскорошният капитан на националния отбор Ивелин Попов даде обширно интервю за matchtv.ru. В него носещият лентата в “Ростов” футболист говори и за изживяванията си около коронавируса, който прекара.

“Белите ми дробове бяха абсолютно чисти. Не ми бяха противопоказни дори тренировките у дома. Чувствах се отлично. Наистина на 9-ия ден обонянието ми изчезна за известно време. Например пия кафе, усещам вкуса му, но все едно няма аромат. Странно усещане.

Не беше страшно. Но няколко пъти изпадах в депресия. Решавах, че може би действително нещо не е наред с мен, а аз просто не го разбирам.

А и точно при такова настроение обонянието ми изчезна. Лоша история”, споделя Попов. Той разказва и за неприятна последица от коронавируса за жена му и двете им деца. Техните проби бяха отрицателни.

“Те веднага се преместиха в друг апартамент. В града обаче всички говореха за заразени футболисти на “Ростов”. В резултат на това 3-4 дни към жена ми и децата ни се отнасяха като към прокажени. Казвали са им: “Вашият мъж и баща е болен

Не може да се возите с нас в асансьора. Вървете по стълбите”, разказва Ивелин. На съпругата му забранили и да ходи да тренира във фитнеса.

“Трябва да отбележа, че имаше и хора, които се отнасяха с разбиране и се опитваха да ни помогнат”, добавя Попов.

В спортен аспект той обяви, че иска с “Ростов” да бъде в топ 3 на руското първенство догодина.