Приключи общо събрание на Българската федерация по ски

https://www.24chasa.bg/sport/article/9027604 www.24chasa.bg

Годишното общо събрание на членовете на Българската федерация по ски се проведе днес в сградата на ММС в София. Участие взеха клубовете, които са членове на БФСки, като бяха спазени и всички противоепидемични мерки, съобщиха от пресцентъра на федерацията.

Водещ на събранието бе Пепа Мицева, генерален секретар на федерацията. Председателят на БФСки Цеко Минев запозна участниците с отчета на федерацията за изминалата година. Общото събрание го прие единодушно.

Приет бе и годишния счетоводен отчет на федерацията за 2019-а и доклада на експерт-счетоводителя. Членовете на Общото събрание освободиха от отговорност Председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период. Избран бе експерт счетоводител за отчетната 2020 г.

Зам.председателят на БФСки Георги Бобев запозна членовете на Общото събрание с проекта за бюджет на федерацията за 2020 г.

Членовете на общото събрание дискутираха и различни въпроси, касаещи календара от състезания за предстоящият сезон, възстановяване на нормалният ритъм на работа на отделните спортове и възможности за по-чести срещи на клубовете с ръководството на федерацията.