Петър Занев от ЦСКА с усложнения от коронавируса

https://www.24chasa.bg/sport/article/9035803 www.24chasa.bg
Петър Занев СНИМКА: Lap.bg

Защитникът на ЦСКА Петър Занев, който наскоро бе избран за капитан на националния ни тим, вече няма коронавирус, но инфекцията е причинила леки усложнения и ще продължи да се лекува у дома.

От петък той вече не е под карантина. Едва след като се излекува напълно обаче, крайният бранител ще може да се върне към тренировъчен процес. При съотборникът му Ахмед Ахмедов, също диагностициран с COVID-19, възстановяването е протекло без сериозни симптоми.

"Коронавирусът мина, обаче имам леки последици от него и продължавам да се лекувам у дома. Пробата ми вече е отрицателна, на 12-ия ден дойдоха от РЗИ и ми я взеха. Но имам усложнения - някакво петънце на белия дроб и начален стадий на бронхопневмония от 5 дни", сподели Занев пред "Тема Спорт".

"Направих скенер на десетия ден и се видя, че имам някакво възпаление. Пия антибиотици, инхалации правя. Много лош период се получи - първо грип, после коронавирус и сега усложненията. Имам уверението на лекарите, че не е нещо страшно, въпросът е да се вземат мерки. Сега е необходим пълен покой - почивка, антибиотици, лечение", допълни Занев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена