Биатлонистите отиват в Русия, ако отменят старта на световната купа

https://www.24chasa.bg/sport/article/9036601 www.24chasa.bg
Националите по биатлон и треньорския щаб

В националния отбор по биатлон имат пран “Б”, ако стартовите кръгове от световната купа през декември бъдат отменени от международния съюз заради разпространението на коронавируса.

“Разбира се, съществува значителна опасност това да се случи. Засега има само слухове, но състезанията за юноши вече бяха отменени. На 26 и 27 септември ще има заседание на международния съюз и на него ще бъде взето решение за декемврийските стартове, но ние подготвяме план “Б”.

Ако те бъдат отменени, ще участваме с целия отбор в купата на Русия. Имам споразумение по този въпрос с президента на руската федерация Виктор Майгуров. Може би ще проведем и тренировъчен лагер в Тюмен”, заяви руският селекционер на България Александър Касперович пред медии в родината си.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена