Любо Ганев шампион на табла в Банско

https://www.24chasa.bg/sport/article/9042969 www.24chasa.bg
Снимка: сайт на волейболната федерация

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев заведе на тиймбилдинг подопечните си в Банско и там ги нашамари на табла.

Легендата стана шампион в импровизирания турнир.

В този по боулинг победител стана административният директор Станислав Николов. Шегаджия №1 пък безспорно бе шефът на международното направление Валентин Помаков, съобщава сайтът на волейболната ни централа.

Гид на групата стана Петър Сланчев, легенда на “Пирин” (Разлог). В свои води той показа на колегите във федерацията една от уникалните църкви в България. Тя се казва “Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат” и е известна с уникална иконопис.

Най-големи проблеми с влизането имаше президентът Ганев. Въпреки внушителните си 210 см той се справи с предизвикателството.

“Благодаря на всички хора от федерацията за работата, която свършихме в последната половин година. Още сме в самото начало и тепърва ще вдигаме скоростта. Искам всеотдайност от всички волейболни хора в България. Волейболът е най-успешният колективен спорт в родината ни и трябва да защитаваме това с всички сили. Никога не съм живял на крилете на славата, а съм се борил за нея”, заяви Ганев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена