Анев завърши кариерата си в биатлона с 5-о място, Милена и Владо шампиони

https://www.24chasa.bg/sport/article/9059394 www.24chasa.bg
Красимир Анев

Един от най-добрите български биатлонисти за всички времена - Красимир Анев, приключи кариерата си с 5-о място.

През юни самоковецът обяви, че спира да се състезава заради непреодолими проблеми с ръководството на федерацията. След това той анонсира, че последният му старт ще бъде на държавното по летен биатлон в Банско.

В спринта на 10 км Анев направи само 1 пропуск при двете стрелби, но явно излизането от спортен режим се отрази на бягането му и той остана на 4,23 мин от спечелилия шампионската титла Владимир Илиев, който също записа 1 пропуск. Втори и трети се наредиха националите Димитър Герджиков и Антон Синапов.

В кариерата си Анев стана европейски шампион, а в световната купа най-доброто му класиране е 4-о място.

В спринта при дамите приятелката на Владо Илиев - Милена Тодорова, стана първа в спринта на 7,5 км. След нея се наредиха Даниела Кадева и Стефани Попова.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена