"Левски" наказва свой заразен играч, нарушил карантината

https://www.24chasa.bg/sport/article/9255536 www.24chasa.bg

От "Левски" излязоха с позиция за свой футболист след твърденията, че не е спазвал противоепидемичните мерки. От футболния клуб не съобщават изрично името на играча, но наскоро бившият административен директор в ЦСКА Милко Георгиев заяви, че лично е видял обявения сред футболистите на "сините" с положителни проби за коронавирус Илия Димитров да пуши наргиле в Студенски град. Списъкът на заразените в "Левски", заради които бе отложено вечното дерби с ЦСКА от последния кръг на първенството, излезе първо в сайта на "24 часа".

Позицията на Левски:

Левскари,

Във връзка с инцидента с наш футболист този уикенд, свързан с неспазване на противоепидемичните и карантинните мерки в условията на извънредна епидемична обстановка, ръководството на „ПФК Левски“ заявява, че въпросният футболист ще понесе своята санкция за уронване престижа на клуба в съответствие с вътрешно клубния правилник.

Смятаме, че за безотговорното си поведение футболистът трябва да понесе своята отговорност, предвидена и от законодателството в Република България.