“Левски” среща отбор, за който Славиша Стоянович е легенда

https://www.24chasa.bg/sport/article/9388680 www.24chasa.bg
Славиша Стоянович

"Сините" започват подготовка без старши треньора си

“Левски” ще изиграе 5 контролни срещи по време на зимната си подготовка. “Сините” ще проведат лагер в Умаг (Хърватия), но ще пътуват и до родината на старши треньора си Славиша Стоянович. Три от съперниците на “Левски” са ясни, предстои да се уточнят опонентите за другите два спаринга. Трите сигурни срещи са срещу словенски отбори - “Домжале”, “Олимпия” (Любляна) и “Копер”.

Именно с “Домжале” са свързани едни от най-радостните мигове в треньорската кариера на Славиша Стоянович, който е начело на тима от 2002 до 2008 г. Под негово ръководство “Домжале” става шампион през 2007 и 2008 г., като до момента това са единствените две титли в 100-годишната история на клуба. По повод на вековния юбилей от самия клуб написаха: “Златните времена бяха при Славиша. При него “Домжале” сякаш от нищото се превърна в голяма марка.”

“Левски” започва подготовка днес на “Герена”, като Стоянович няма да присъства на нея, а първите занимания ще бъдат водени от помощниците му. Лагерът в Умаг стартира на 12 януари.