„Дунав“ се готви усилено в домашни условия

https://www.24chasa.bg/sport/article/9409707 www.24chasa.bg

Младият състав на „Дунав“ тренира усилено в домашни условия на стадиона си в русенския квартал „Здравец“, спазвайки противоепидемичните мерки.

Подготовката за пролетния полусезон върви по план с наличните футболисти, от които предстои треньорският тандем Мартин Цирков – Ивайло Кирилов да избистри основната група. Към подготовката се присъедини 21-годишният бивш юноша на „Драконите“ Томислав Бучков, който се очаква да засили конкуренцията в халфовата линия на отбора.

Освободени са трима от дошлите на проби футболисти. Мартин Иванов, Мартин Ангелов и Искрен Анчев вече не са част от отбора. Ръководството и треньорският щаб на русенския клуб желае успехи на тримата младежи в следващите им начинания. Предвидени са 6 контроли срещу съперници от региона.

На 23 януари русенският тим гостува на „Дунав“ Сливо поле, на 27 януари – в Горна Оряховица на местния „Локомотив“, на 30 януари приема „Шумен 2007“, на 6 февруари – „Спартак“ Плевен, на 13 февруари – „Черноломец 1919“ Попово, а на 20 февруари – отново в Русе среща „Кубрат 2016“. Според предварителната програма „Дунав“ стартира пролетния полусезон в Североизточната Трета лига с домакинство на „Ботев“ Нови пазар на 27 февруари 2021 г.